Behandeling onder narcose

Wij bieden vanaf heden ook uw tandartsbehandeling onder narcose aan, gewoon in onze eigen praktijk.

Indien u grote angst heeft voor de tandarts of fysieke of mentale beperkingen heeft waardoor stil liggen tijdens behandeling niet goed mogelijk is, of wanneer u bijvoorbeeld een complexe behandeling moet ondergaan, dan is het mogelijk om te kiezen voor een behandeling onder narcose. Ook kan een sterke kokhalsreflex een argument zijn om te kiezen voor een behandeling onder narcose. U krijgt niets mee van de behandeling en deze verloopt pijnvrij.

Wij voeren deze behandeling samen uit met het anesthesistenteam van AIC Services. Zij hebben jarenlange ervaring specifiek in de tandheelkunde en al duizenden patiënten onder narcose gebracht voor een tandartsbehandeling.

Wie doet wat bij uw narcose behandeling

De narcose zelf wordt uitgevoerd door het team van AIC Services, een team van anesthesiologen en assisterend personeel met jarenlange ervaring in narcose behandelingen. De tandartsen van Tandartsenpraktijk De Zevenhont voeren vervolgens de tandartsbehandeling onder narcose uit. In principe kunnen alle behandelingen onder narcose gedaan worden zoals:

  • Trekken van tanden en kiezen;
  • Implantaat behandelingen;
  • Uitgebreid kroon en brugwerk;
  • Vullingen;
  • Uitgebreide gebitsreiniging.

In bijna alle gevallen kunnen we in slechts één enkele narcosebehandeling u helpen.

Hoe gaat het traject verlopen?

De behandeling begint met een eerste afspraak waarbij uitgebreid wordt gekeken naar uw tandheelkundige problemen, röntgenfoto’s worden gemaakt en samen met u een behandelplan wordt opgesteld met bijbehorende kostenbegroting. De tandartstarieven zijn opgesteld door de Nederlandse overheid en bij elke tandarts gelijk. Daarnaast bekijken we of u gezond bent om een narcose behandeling te ondergaan. Dit wordt vervolgens nauwkeurig overlegd met de anesthesist en eventueel met uw huisarts of specialist. De kosten van narcose bedragen € 395,- per uur.

Narcose en werking

Over de narcose zelf hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze zeer ervaren narcosespecialisten doen er alles aan u gerust te stellen en de behandeling zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

Kwaliteit van de behandeling

Kwaliteit staat bij ons altijd bovenaan. Onze BIG-geregistreerde tandartsen en implantologen volgen de wetenschap op de voet. Wij werken uitsluitend met topkwaliteit apparatuur en de beste materialen. Uiteraard werken al onze tandartsen en implantologen conform de landelijk geldende wet- en regelgeving.

Kortom:

  • Een vrijblijvend intake gesprek waarbij u een duidelijk behandelplan en kostenoverzicht meekrijgt;
  • Een zeer professioneel team van tandartsen, anesthesisten en ondersteunend personeel met jarenlange ervaring en begrip;
  • Pijnloze narcose behandelingen met de grootste zorg;
  • Geen doorverwijzing nodig;
  • Behandelingen kunnen bijna altijd uitgevoerd worden binnen één afspraak